Wednesday, June 11, 2008

Mooi Weer

Sinds begin deze week genieten we hier van mooi weer: Een rustige start op maandag en dinsdag met temperaturen tot 22 graden, gevolgd door een aangename 25 graden vandaag, en voorspellingen tot 29 graden voor morgen en overmorgen. Vergezeld van een stevige zee- (oceaan-) bries. Kortom: Zalig.

Op zo'n dagen ben ik echt blij dat we hier wonen in ons Melrose Place complex met zwembad (drie zwembaden eigenlijk, maar ik wil niet opscheppen). ;-) Vanmorgen om 9 uur was het water zalig verfrissend, en kon je nog in het zonnetje liggen. Om 11.15 uur ben ik naar binnen verhuisd omdat het buiten in de zon te warm werd. Als we in het appartement de gordijnen gesloten houden en in de namiddag de deur open zetten, wordt het daar nooit te warm.

Helaas heb ik deze namiddag een van de minder leuke neven-effecten van de warmte mogen ondervinden. We waren gisterenavond Indisch gaan eten, lekker pikant, en dat in combinatie met de warme temperaturen vandaag zorgden voor een serieuze diarree-aanval (sorry, tere lezers) zodat ik de rest van de dag op het toilet en in bed heb doorgebracht. ;-)

PS: Nog steeds geen verhuisdatum bekend. Dave en het bedrijf spreken niet meer met elkaar, hopelijk doen de advocaten dat wel. ;-)

4 Comments:

Blogger Sofie & Bart said...

Mooi is een understatement... prachtig weer!

11:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

hey,

welk weer is het zo in de maand juli/augustus want wij zijn voor een paar dagen in san fransisco dan.

grt
bert

11:15 AM  
Blogger marijke said...

Juli en augustus zijn echt niet de beste maanden hier. Verwacht veel mist en bijgevolg koelere temperaturen.

5:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

oke dank u
weet je soms ook goeie plaatstkes voor te eten?

grt
bert

9:02 AM  

Post a Comment

<< Home