Thursday, June 05, 2008

Dagje San Francisco

Vandaag ben ik de hele dag op stap geweest met Steven en Heidi, 2 Belgen op bezoek in San Francisco. Leuk om de stad nog eens als toerist te verkennen en wat met de nieuwe camera te spelen (al ben ik niet tevreden met de foto's, ik zal toch echt de handleiding eens moeten lezen).

Postcard Row (Alamo Square)

Keith Haring in Grace Cathedral

Top of the Mark & 555 California (donker gebouw)

Chinese tramhalte aan Cable Car Museum

Coit Tower

PS: D'er is een voorstel van het bedrijf. Of toch wat zij een voorstel noemen. Eigenlijk is het een grap (afgezien van het feit dat het niet grappig is). Voorbeeld van de grondigheid: De voorgestelde einddatum is 15 juni, wat in Belgie niet mogelijk is (einddatum moet eerste dag van de volgende maand zijn). D'er staat ook geen bedrag in, zelfs geen basisloon dat ze zouden gebruiken om de vergoeding te berekenen. En daar hebben ze meer dan vier maanden voor nodig gehad. Wij zijn hier nog niet weg. :-( Volgende stop: advocaat. Nu is zelfs Dave kwaad.

2 Comments:

Blogger sofie said...

Zeer mooie fotos, mooie kleuren vooral. Het zal er ook veel mee te maken hebben dat het vandaag eindelijk eens goed weer was :-) Spijtig van het voorstel, maar niet echt een verrassing zeker?

9:52 PM  
Blogger saskia said...

Vaak is een advocaat de enige manier om hier iets gedaan te krijgen. Ik ken een hoop mensen die dachten dat ze een green card konden krijgen zonder advocaat, tja natuurlijk doet de administratie dan niks. Het is erg dat je gewoon een advocaat moet huren, om de mensen achter hun vodden te zitten.

7:14 AM  

Post a Comment

<< Home