Sunday, December 03, 2006

Going To The Movies

Meer dan 7 maanden waren we al niet meer naar de cinema geweest, maar dit weekend hebben we onze schade ingehaald: 2 films zijn we de afgelopen 48 uur gaan kijken in het cinema-complex in het gloednieuwe shopping center. Ja, ja, jullie lezen dat goed: in het nieuwe shopping center zit ook een cinema met 10 zalen (denk ik), en dan ook nog een gigantische spa (nog niet uitgeprobeerd).

Zaterdag zijn we naar 'Casino Royale' gaan kijken, de nieuwe James Bond film. En ik moet eerlijk toegeven, de film was lang niet zo slecht als ik gedacht had, hij was zelfs goed. Oh nee, ik heb toegegeven dat ik een James Bond film goed vond, daar gaat mijn reputatie. ;-) Dit is de eerste James Bond film die ik ooit (volledig) gezien heb, en hij was lang niet zo ongeloofwaardig als sommige stukken die ik al van andere James Bond films gezien heb, al mag je er natuurlijk niet teveel bij nadenken (wat deze film dan weer bijzonder geschikt maakt voor het doorsnee Amerikaans cinema-publiek).

En vandaag zijn we naar 'The Departed' gaan kijken. Straffe film, met steengoede acteerprestaties van Jack Nicholson, Matt Damon en Leonardo DiCaprio. De andere acteurs zijn ook heel goed, maar zij steken er echt met kop en schouders bovenuit, soms leek de film zelfs op een wedstrijdje 'wie zal de oscar-nominatie voor beste acteur krijgen?'. Een aanrader dus...

2 Comments:

Anonymous Veerle said...

The departed staat ook nog op mijn lijstje om te gaan bekijken... 'k ga dat in Belgie moeten doen. Als het een AMC theatre is kan je soms korting krijgen via het werk (allé, bij NXP is dat toch zo). Wij betalen dan 5,5 dollar i.p.v. 10 aan de deur.

12:20 PM  
Blogger Elsie said...

Als ze "The Guardian" nog spelen moet je die zeker gaan zien!! Met Kevin Costner en Ashton Kutcher. Fantastische film!!

1:59 PM  

Post a Comment

<< Home