Saturday, June 14, 2008

Eindelijk

Onze zucht van opluchting was volgens mij tot in Belgie hoorbaar: We hebben vrijdag te horen gekregen dat we op zaterdag 28 juni terug naar Belgie verhuizen! De tickets zijn geboekt, de moving company is besteld, en voor de rest is er nog niks afgehandeld (geen ontslag, geen nieuwe job, geen temporary housing,...) maar dat doet er allemaal niet toe: Wij kunnen plannen beginnen maken!

De movers komen donderdag 26 en vrijdag 27 juni onze inboedel opladen. Ik begrijp niet waarom ze denken daar twee dagen voor nodig te hebben: het gaat om 4 stoelen, een tafel, 5 kasten, 2 nachtkastjes, 3 koffietafeltjes, 2 schommelstoelen, een voetbankje, misschien 4 dozen met boeken enzo, 2 dozen keukengerief, en een grote stapel kleding en schoenen. Ik denk zo'n 4 uurtjes werk, als ze er echt hun tijd voor nemen. Maar kom, ze worden waarschijnlijk per uur betaald, en gelukkig niet door ons. Als alle spullen hier buiten zijn, moeten wij het appartement kuisen en terug overdragen aan Bayside Village. En nog wat praktische zaken regelen (zoals hoe we onze waardeloze dollars mee naar Belgie kunnen nemen).

En op zaterdagochtend beginnen we dan aan de trektocht naar Belgie: Met United naar Londen, en dan met British Airways naar Brussel waar we zondag 29 juni rond 14.45 uur aankomen. Hopelijk komen wij en onze bagage ongeveer gelijktijdig aan (altijd spannend als je over Londen vliegt), maar zulke details gaan mijn humeur niet verpesten. ;-)

2 Comments:

Blogger saskia said...

Proficiat met de vooruitgang. Jullie gaan dus weg zijn voordat we langkomen, zoals je voorspelt had.

1:24 PM  
Blogger kristine@LA said...

Jullie container zal dan ongeveer samen met die van ons afreizen denk ik... hoewel die van ons vanuit LA vertrekt natuurlijk.
Bij ons komen ze "wrappen" (zoals ze dat zo mooi noemen) op 27 juni en inladen op 28 juni... ook 2 dagen hier (misschien is dat wel standaard).
Wij laten voorlopig onze waardeloze dollars hier op de bank, wat je wel kan doen is bij je bank in Belgiƫ een dollarrekening openen en ze zo overpompen. En dan maar wachten dat de dollarwaarde ooit eens terug stijgt. Dollarrekeningen zijn beschikbaar bij ING, bij Dexia en hoogstwaarschijnlijk nog andere banken. Maar van deze 2 ben ik zeker omdat ik aanvraag deed.
Succes met de verhuis. Wij volgen jullie op de voet richting Belgiƫ!

1:07 PM  

Post a Comment

<< Home