Saturday, September 22, 2007

Honeymoon

Het is een paar dagen wat stilletjes geweest op mijn blog, maar dat wil niet zeggen dat het hier stilletjes geweest is. Integendeel... Wij hebben bezoek gehad van Fred en Katrine (pas getrouwd, nogmaals gefeliciteerd!), die de eerste dagen van hun "honeymoon" hier doorgebracht hebben. Wat dus wil zeggen dat ik weer eens gids heb mogen spelen in onze mooie stad (en dat voor twee mensen die gewend zijn veel te wandelen). 't Waren dus een paar vermoeiende dagen, maar we hebben wel heel veel gezien op die korte tijd. Vanmorgen zijn ze vertrokken richting Yosemite, de Grand Canyon, Las Vegas,... om uiteindelijk binnen 2 weken terug bij ons aan te komen.

En wat hebben zij meegebracht vanuit Belgie? Regen! Het heeft hier al maanden niet meer geregend, en vandaag valt het met bakken uit de lucht. Fred en Katrine hadden dan ook niet veel zin om hun comfortabele luchtmatras in onze living in San Francisco te verruilen voor een slaapzak in een tent in Yosemite. ;-)

6 Comments:

Blogger Sofie & Bart said...

Regen is zo erg nog niet. In Yosemite heeft het zelfs gesneeuwd:
http://www.mercurynews.com/news/ci_6960445

8:05 AM  
Blogger Annelica said...

Voor degenen die in de illusie leven dat de regen nu van Belgiƫ naar SF verhuisd is: FORGET IT. Want het regent en waait hier heftig! Van herfst gesproken...

5:52 AM  
Blogger Kevin said...

We hebben jullie regen van Californie hier ook gekregen gisteren... dat was ook al van begin juni geleden dat het hier nog eens echt geregend had! Ach ja, de plantjes zullen content zijn zeker? :)

11:30 AM  
Anonymous hilde said...

Omdat de wereld soms heel klein kan zijn... Fred en Katrine dat zijn toch niet Fred en Katrine?? Fred T. en Katrine VDH? Anders ken ik die! :-)

8:51 AM  
Blogger marijke said...

Fred T en Katrine VDH, da's correct! Wie ben jij, en hoe ken jij hen? ;-)

9:03 AM  
Anonymous Hilde said...

Hey Marijke,

Ik ken Fred van vroeger op kot in de zandpoort straat te Gent we studeerde beide Criminologie, hij zal me nog wel kennen. Tom is zijn beste maat en was ook een goede vriend van mij. Katrine is dan de zuster van Tom en die kwam wel eens lang in Gent. Wat een toeval zeg, allez, die twee zijn dus getrouwd! Wens hen een dikke proficiat. Doe hem vele groeten, super toffe gast!

Hilde (uit Los Angeles nu maar vroeger dus Gent)

11:32 PM  

Post a Comment

<< Home