Wednesday, August 08, 2007

Missing History

Nu ik op vakantie ben in Belgie (en dus niet veel blog, ondanks de smeekbedes van mijn fanclub), heeft Barry Bonds natuurlijk geschiedenis geschreven achter onze hoek in San Francisco: Hij heeft gisteren in AT&T Park homerun nummer 756 geslagen. Wat dus wil zeggen dat hij in zijn baseball-carriere de meeste homeruns ooit geslagen heeft. Over het feit dat hij spierversterkende middelen (steroiden, of andere rommel) genomen heeft, mag je niets zeggen. Dat zijn onbewezen vermoedens (dat zijn slaggemiddelde ineens spectaculair toenam op z'n 36e is te wijten aan een midlife crisis waarschijnlijk). ;-) Ook het feit dat hij het record breekt tijdens een thuiswedstrijd, zowat de enige wedstrijden waarin hij niet wordt uitgejouwd, is toeval en mag ik niet toeschrijven aan zijn contract (waarin waarschijnlijk een clausule stond dat Bonds het record enkel in San Francisco mocht breken omdat hij anders een serieuze bonus zou mislopen).

Nu het record gebroken is, kan Barry Bonds volgend jaar op pensioen en kunnen de SF Giants met de vrijgekomen miljoenen eindelijk betere spelers aankopen en misschien eens proberen de play-offs te halen...

1 Comments:

Blogger Dave said...

Dat was waarom er gisteren vuurwerk werd afgeschoten. En niet de 20 minuten show die we zo gewend geraakt zijn (reden tot nog toe nog altijd onbekend) ... na 2 minuten was het af-gebonjourd. Nu weten we ineens hoeveel het record waard is. ;-)

10:05 AM  

Post a Comment

<< Home