Saturday, March 17, 2007

St. Patrick's Day

Vandaag 17 maart is niet alleen de verjaardag van mijn jongste broer (gelukkige verjaardag, broertje!), het is ook St. Patrick's Day en dat wordt hier nogal uitgebreid gevierd hebben we vandaag ontdekt. Meer dan honderdduizend mensen hebben deelgenomen aan de feestelijkheden (een parade over Market Street en optredens bij Civic Center), en heel veel mensen waren groen geschilderd, of hadden groene kleren aan. Wij hebben samen met Sofie en Bart een stuk van de parade gezien, maar zijn vrij snel een Ierse pub in gedoken omdat het iets te fris was buiten (nog maar 16 graden celsius vandaag). Na de nodige versterking, apple cider en fish 'n chips, zijn we terug de straat opgegaan en hebben we nog wat rondgewandeld.

Het groene hondje (Coco, groen geschilderd ter ere van Saint Patrick) hebben we niet zelf gezien maar ik vond hem schattig genoeg om toch effe te vermelden.
En deze foto is nog een verjaardagscadeautje voor mijn broertje: Is zij geen goed potentieel lief?!

3 Comments:

Anonymous petra van dijk said...

Groene hond..? Grappig wat ze al niet verzinnen zeg.

gr petra

8:59 PM  
Anonymous Sally said...

Ach gossie arme hond. Wel leuk al die feesten in Amerika. Ik krijg zo langzamrhand de indruk dat er elke maand weliets te vieren valt daar.
En nog gefeliciterd met je broertje. Leuk dat je hem in het zonnetje zet op je log.

1:43 PM  
Blogger Saskia said...

In ieder geval zal ze niet geknepen worden....

9:12 PM  

Post a Comment

<< Home