Thursday, March 01, 2007

Yep, Another One

Zitten wij rustig in de zetel naar American Idol te kijken, komt er ineens Breaking News op televisie: Another earthquake in the bay area! Een 4.4tje met epicentrum in Lafayette. Aha, daarom stond de voordeur dus te schudden in het frame. ;-)

En wat doe je dan als perfect geintegreerde San Franciscaan? Je gaat onmiddellijk het internet op om te kijken wat er gebeurd is (schuilen onder tafels is voor toeristen)! ;-) Een adres voor alle info: www.yelp.com Als die website je kan vertellen welk restaurant de moeite waard is, dan kan je er ook betrouwbare info over de laatste aardbeving vinden. Iedereen pent zijn ervaring neer en alles wordt uitvoerig besproken.

En ondertussen check je via de chat of vrienden en collega's ook iets gevoeld hebben. De zes (!!!) kinderen van Dave z'n baas (die in Lafayette woont) zijn uit hun bedjes geschud, en blijkbaar is een deel van Third Street (waar een vriend van ons woont, achter onze hoek) afgesloten omdat de straat wat naar boven is gekomen. Maar geen paniek: Wij hebben praktisch niks gevoeld, en wij zitten nog steeds rustig in de zetel...

3 Comments:

Anonymous Hilde said...

Toch effen schrikken, niet?

Bij ons geen aardbevingen, wel tornado's. Gisteren moeten schuilen in de kelder omdat er een tornadowarning was... De eerste keer vonden we het spannend, nu doet het ons niets meer. Alles went, he!

Groetjes,

7:11 AM  
Blogger Sofie & Bart said...

Wij zaten in Berkeley en werden bijna letterlijk van onze stoel geschud. Zou de grote earthquake er dan toch gaan aankomen?

9:48 AM  
Blogger @nn said...

Het is ondertussen een hele tijd geleden dat er een grote schok was, wetenschappers voorspellen het al langer, misschien toch maar dringend een noodpakketje klaarleggen, afspraken maken met je familie, enz.? Want bedenk dat er bij grote schokken vaak zoveel schade is dat de cellphones en andere communicatiemiddelen volledig plat liggen. Ik ga het er ook nog eens met de kinderen over hebben, want als alles beeft zullen wij het ook wel voelen.

11:24 AM  

Post a Comment

<< Home