Thursday, February 01, 2007

Foei!

Gisteren kwam het nieuws dat onze hottie burgemeester, Gavin Newsom, een jaar geleden een affaire heeft gehad met de vrouw van zijn re-election campaign manager (degene die het geld moet verzamelen voor zijn campagne). Zij heeft dat toegegeven aan haar man, in het kader van haar ontwenningsprogramma (!!!), en haar man heeft dan zijn ontslag aangeboden aan Newsom. Consternatie alom, zelfs in San Francisco, toch een beetje bekend om de "lossere zeden". ;-)

Vandaag heeft Gavin dan, onder grote persbelangstelling, zijn verontschuldigingen aangeboden aan alle betrokkenen en de inwoners van San Francisco. Ik begrijp niet goed waarom hij zijn verontschuldigingen moet aanbieden (want hij was single op het moment van de feiten, zij was/is getrouwd) en ik begrijp al helemaal niet waarom hij ons zijn verontschuldigingen moet aanbieden (wat heb ik daar nu mee te maken?, I don't care who he shags, als hij maar gelukkig is en zijn aandacht bij zijn werk kan houden). ;-)

Op de foto ziet hij eruit als een "plechtig communiekantje", maar dat is dus slechts schijn... O ja, klik hier als je z'n speech wil horen (lachen!).

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Dat lijkt wel typisch Amerikaans om publiekelijk je verontschuldigingen aan te bieden...

Groetjes,

Hilde
www.hilde.verenigdestaten.info

8:03 AM  
Anonymous Peggy Van De Meerssche said...

Wat een geweldig circus om niets!!!

3:28 AM  

Post a Comment

<< Home