Thursday, March 29, 2007

Levi's Plaza Park

San Francisco heeft vele parken en parkjes, en een van de mooiste vind ik Levi's Plaza Park (gelegen vlakbij de kantoren van het wereldberoemde jeansmerk met dezelfde naam). Het is een kleine oase in het midden van de stad, heel 'zen', compleet met kabbelend beekje (artificieel, dat wel) en comfortabele bankjes. Ik vind het een van de beste plaatsen in de stad voor een 'al fresco' lunch (zeker met de aangename temperaturen die we hier momenteel hebben).

4 Comments:

Anonymous Petra van Dijk said...

Als ik al die foto's van jullie zie dan geloof ik dat San Francisco echt een mooie stad is.

HIj staat op mijn lijsje... Wie weet.

Gr Petra

7:44 PM  
Anonymous Sally said...

Prachtig park aan de foto's te zien. Ook wij hebben hier zo'n stadspark, Barigui, maar eigenlijk is het weing 'Zen'. Daarvoor is het er veel te druk. Maar toch loop ik er elke dag. Geweldig zo'n stukje puur natuur zo vlak bij huis.

1:46 PM  
Anonymous Sarah.Vanriet@telenet.be said...

Hey Marijke, waar vinden we precies deze oase van rust? En weet je nog een paar aangename/tongstrelende eetgelegenheden zonder dat de choresterol de hoogte inschiet?
Groetjes,

Sarah

10:36 AM  
Blogger marijke said...

Het parkje ligt langs Embarcadero, de cross street is Battery Street. Je kan er makkelijk naartoe wandelen van aan de Ferry Building.
Ben niet echt gespecialiseerd in cholesterol-arm eten, maar ik denk dat de Californische keuken daar wel aan voldoet. Check eens op www.yelp.com daar zoek ik ook altijd naar nieuwe restaurantjes...

12:14 PM  

Post a Comment

<< Home