Tuesday, March 20, 2007

American Idol

American Idol is hier ondertussen weeral enkele weken bezig, wat normaal gezien wil zeggen dat het leukste al voorbij is (de echt hilarische karakters liggen er allemaal al uit), maar dit keer is er toch nog iets leuks: Een van de kandidaten, Sanjaya Malakar (de naam alleen al!), is duidelijk de slechtste zanger van de hele bende, maar week na week wordt hij niet weggestemd terwijl veel betere zangers wel moeten gaan.

Wat blijkt nu? Er is een hele beweging ontstaan om Sanjaya in het spel te houden, kijk maar eens op www.votefortheworst.com Hij zingt elke week slechter en slechter (van de zenuwen waarschijnlijk), de juryleden breken hem volledig af, en toch krijgt hij miljoenen stemmen. Het hele programma wordt belachelijk gemaakt. En dat wil ik zien natuurlijk. ;-)

Deze hele controverse is natuurlijk prachtig voor het programma: Mensen die anders niet zouden kijken (zoals ikzelf) kijken nu wel omdat ze het hilarisch vinden, mensen die sowieso naar het programma kijken, stemmen nog massaler dan tevoren (wat natuurlijk veel meer opbrengsten genereert voor American Idol).

Nog even afwachten wat er deze week gebeurt...

2 Comments:

Anonymous Sally said...

Oops, ik zal dan maar niet verder op je Blog lezen.
Hier lopen wij dus duidelijk achter. We zijn deze week pas bezig met de tweede ronde van de mannen en vrouwen. Vanavond horen we welke 2 mannen en 2 vrouwen voor het eerst weg moeten. Die Sanjaya zit dan daar dus niet bij....

12:31 PM  
Anonymous annelica said...

Zoooo leuk die voorrondes van Idool! Vooral de Amerikaanse versies vond ik geslaagd: véél meer interessante en weird mensen in de voorrondes!

7:35 AM  

Post a Comment

<< Home