Friday, October 27, 2006

Onze poangs

Onder het motto 'snel leverbaar, goedkoop, mooi & praktisch' hebben Dave en ik 2 lokale Ikea's geplunderd toen we op zoek waren naar meubels voor ons nieuwe stekje. We hebben er verschillende zaken buitengesleept, waaronder een volledige slaapkamer (queen bed, 2 nachtkastjes, 3 ladekasten, matras, dekbed, dekbedovertrekken), een volledige eetkamer SF style (een tafel en 2 stoelen), vele andere dingen, en ook onze 2 'poangs', de pronkstukken in onze living waar ik helemaal aan verknocht ben. Blijkbaar is 'poang' een van de meest verkochte items in Ikea-winkels wereldwijd, en wij weten nu waarom. Wie niet weet wat een 'poang' is, vindt hieronder alvast een foto en moet dringend eens een kijkje nemen op de Ikea website om meer te weten te komen over deze wonderstoel.Omwille van het lichtjes gebogen frame kan je in deze stoel zachtjes zitten schommelen zonder het gevoel te hebben rond te dobberen op een woeste zee zoals je in de meeste schommelstoelen hebt. De extra hoofdkussentjes die wij gekocht hebben, geven een goede ondersteuning van het hoofd en de nek, en het voetenbankje is heel handig als je je teennagels wil lakken zonder te ver voorover te moeten buigen (voor de mensen die net als ik aan de luie kant zijn).

Ik zou toch echt eens een mailtje naar Ikea moeten sturen met de vraag of ze ons appartement niet willen gebruiken voor een fotoshoot voor de nieuwe catalogus. ;-) Ik wil zelfs een referentiebrief schrijven over onze geliefde 'poangs'...

4 Comments:

Anonymous Veerle said...

Wij hebben er ook zo eentje... zalig zeteltje.

1:21 AM  
Blogger kristine@LA said...

En nadat ze bij jullie de fotoshoot hebben gedaan, kunnen ze er hier bij ons ook eentje komen doen! Ook hier alles (toch bijna alles) IKEA. Ook zo'n zalige zetel in huis in wit leder, inclusief neksteuntje (inderdaad aangenaam) én voetbankje... LUXE!

5:13 PM  
Blogger saskia said...

Hier zijn ze ook welkom. Hier is op de electrische apparatuur na echt ALLES IKEA. Zelfs elk van mijn kookpotten, servies, bestek, :)

En onze nieuwste aanwinst moet vandaag toekomen :)

9:27 AM  
Anonymous pa said...

Waar gaat ge dat allemaal kwijt kunnen in jullie appartementje?Op het terras misschien?Mag ik misschien jullie oude meubeltjes?
Of toch misschien die nieuwe zetel.

3:15 AM  

Post a Comment

<< Home