Friday, October 06, 2006

Het nieuwe kapsel van de burgemeester...

Heb ik al eens geschreven over onze 'hottie' burgemeester van San Francisco? (Reactie van Dave: 'Heb je ooit al eens niet geschreven over onze burgemeester?) ;-) Wel, effe voor de zekerheid, het is een stuk, een knappe gast, hot, en vul zelf maar verder aan. Hij is daarenboven ook nog eens zeer begeerlijk gescheiden, niet van de armsten, en dus ongelooflijk populair bij zowel de vrouwelijke als de 'gay' bevolking van San Francisco (wat hem een meerderheid van stemmen garandeert). Geregeld verschijnt hij met een knappe vrouw, maar nooit meer dan drie keer met dezelfde, kwestie van de 'bereikbaarheid' in stand te houden. Heel goede PR. ;-)

Maar nu heeft hij iets gedaan waar al heel wat over te doen geweest is: Hij heeft zijn kapsel veranderd! Zomaar, van de ene dag op de andere, zonder persconferentie om ons allemaal voor te bereiden, verschijnt hij in het openbaar zonder gel in zijn haar (belachelijk rijmpje). ;-) Krantenartikels, een item in het plaatselijke nieuws, reviews op websites,... Iedereen wil zijn zegje doen over het nieuwe kapsel van de burgemeester! Heeft hij een midlife crisis (hij wordt ocharme 39 jaar volgende dinsdag, zou dat hier dan een officiele feestdag zijn?), is het een experiment, was hij de gel gewoon vergeten aan te brengen,...? De hele stad is in rep en roer. ;-)

Persoonlijk ben ik meer te vinden voor de 'Gavin before' maar de 'Gavin after' ziet er ook nog redelijk appetijtelijk uit. Oordeel zelf...4 Comments:

Blogger kristine@LA said...

Amai zeg, wat een "stuk" die burgemeester van jullie... Not bad at all! Maar inderdaad, knapper "before" dan "after"... ge hebt gelijk!

12:57 PM  
Blogger Wendy said...

Zo, die lijkt echt niet op de burgemeester van Meppel
http://www.volkskrantblog.nl/pub/mm/1129417770.jpg
Ruilen????

4:14 PM  
Blogger marijke said...

Mmm, die burgemeester van Meppel is inderdaad geen mooie man (en da's nog een understatement). ;-) Ik houd de onze liever, maar dan met zijn oude kapsel...

8:12 PM  
Blogger kastelke said...

Vandaag waren het gemeenteraadsverkiezingen in België. Misschien dat, met zo'n burgemeester, er meer (jonge) mensen interesse krijgen in politiek. :-))
Hij mag er wezen, én voor, én na!

6:45 AM  

Post a Comment

<< Home