Friday, September 22, 2006

SF Symphony in the Gardens

Vanmiddag was er een openlucht optreden van het San Francisco Symphony in Yerba Buena Gardens. Yerba Buena Gardens is een park recht tegenover het SF MoMa (Museum of Modern Art), heel mooi aangelegd met een esplanade en het Martin Luther King monument. Aan de uiteinden van het park dat 4 blokken omvat, ligt het Moscone Center, het conferentiecentrum van San Francisco. Vanuit het park heb je een heel mooi zicht op het bijzondere museumgebouw.



Elke zomer vinden er een heleboel gratis evenementen plaats in het park met als hoogtepunt het optreden van het SF Symphony. Ik was er vanmiddag bij, samen met een duizendtal andere geinteresseerden. Onder een stralende zon en een helder blauwe hemel heb ik een uurtje genoten van klassieke muziek, lekker liggend in het gras terwijl honderden vlinders rond ons fladderden. Een unieke belevenis!

1 Comments:

Blogger Ilse said...

Dat moet een tof concert geweest zijn! Heel leuke locatie. Ik ben zelf ook al in het SFMoma geweest. Heel tof museum met een goeie collectie moderne kunst (alleszins veel beter dan wat hier in L.A. te vinden is)
Groetjes, Ilse.

10:55 PM  

Post a Comment

<< Home