Sunday, July 01, 2007

Weeral Baseball

Hoe slechter de SF Giants spelen (ze staan momenteel laatst in de competitie), hoe meer wij naar de wedstrijden gaan kijken. Ramptoeristen dat we zijn... ;-)

Vrijdagavond waren we uitgenodigd om de baseballwedstrijd SF Giants - Arizona Diamondbacks te volgen vanuit de 'skybox' van Oracle. We kregen gouden tickets (very fancy!), mochten het stadion binnen via een aparte ingang (zodat we niet tussen het plebs moesten staan wachten), werden met een prive-lift naar de vierde verdieping gebracht (vip's mogen blijkbaar niet wandelen), en kwamen dan aan in de 'Oracle Wing'. In de skybox kunnen 15 mensen comfortabel de wedstrijd volgen: d'er staan zeteltjes binnen, op de stoeltjes buiten liggen kussentjes, d'er is gratis eten en drinken (hotdogs, salad bar, ijsjes, chips, wijn,...), en overal hangen tv's zodat je zeker niks van de wedstrijd mist. Baseball, the posh way. Het grootste voordeel van die skyboxes is dat je er geen 'garlic fries' kan krijgen en dat je dus ook niet in die stank moet zitten. ;-) Het uitzicht is zo mogelijk nog mooier dan wanneer je lager in het stadion zit (zie foto's onderaan).

Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn: de Giants hebben weeral verloren (3-4, na 10 innings) en Barry Bonds heeft homerun nummer 750 uit zijn carriere geslagen (wat hem op 5 homeruns van het record brengt). En geloof me, de Giants zien verliezen vanuit de skybox is veel leuker dan de Giants zien verliezen vanop de gewone zitplaatsen. ;-)


0 Comments:

Post a Comment

<< Home