Tuesday, June 05, 2007

Weer Een Anniversary...

Vandaag is het exact een jaar geleden dat Dave en ik met ons hele hebben en houden richting San Francisco vertrokken. Nu mag dat 'hele hebben en houden' met een serieuze korrel zout genomen worden, want ik ken mensen die met meer bagage voor 2 weekjes op vakantie vertrekken. ;-) We zijn aangekomen met 2 grote en 1 kleine valies, en 4 weken later zijn onze 15 kartonnen doosjes aangekomen. (Gelukkig had ik van tevoren opgezocht hoe groot de appartementjes waren -50m²-, en hadden we niet onze meubels mee verhuisd.)

Net een jaar duurt dit avontuur dus al, en ondertussen zijn we het goed gewoon in The States (vooral in San Francisco dan, want ik denk nog steeds dat ik een hartaanval zal krijgen als iemand mij ergens anders in dat land dropt). We hebben onze 'ups and downs' gehad, maar zien het allebei zitten om nog enkele jaren daar te blijven. En na een jaar slagen we er ook al in om verschillende positieve kanten aan de VS te zien, en die ook tegenover vrienden en familie te verdedigen (wat ons niet altijd in dank wordt afgenomen). ;-)

En toch: geen betere plaats dan Belgie om te vieren dat je een jaar in de VS woont...

3 Comments:

Anonymous Annelica said...

Allez, goed nieuws, we hebben nog iemand extra in de strijd-tegen-vooroordelen-in-de-US ;-)
groetjes,
www.honeheke.com/annelica

2:37 AM  
Anonymous Veerle said...

Ok Marijke, ik ga je nog pakken op het feit dat je "jaren" geschreven hebt hier ;-). Ik ben blij dat je nog een paar jaartjes wil blijven!! Hoera :-).

11:36 AM  
Blogger Annemiek said...

Happy anniversary! Grappig dat je het in Belgie viert :)

6:41 PM  

Post a Comment

<< Home