Wednesday, March 05, 2008

Terug Thuis

Gisterenavond laat zijn we terug thuis gekomen na ons weekendje-weg-tijdens-de-week. De laatste dag (dinsdag) kende een schitterende start (ook omwille van het telefoontje uit Belgie met de mededeling dat Xanthe, dochter van Ann en Tom, geboren was). We hadden 's ochtends de schuifdeur naar het terras open gezet en hoorden buiten op het terras een Amerikaan en een Oostenrijker verbroederen, ze waren zich aan het voorstellen (hun hobbies aan het beschrijven enzo) en ineens horen wij die Amerikaan heel trots verkondigen: "I'm a hunter. I hunt fish." Dave en ik hebben niet naar elkaar gekeken want dan waren we waarschijnlijk niet meer bijgekomen van het lachen, we zagen die gast al heel fier met zijn geweer naast een riviertje staan. ;-)

Toen we uitgelachen waren, zijn we vertrokken richting Gilroy want elke goede vakantie begint of eindigt met een shoppingtrip. 't Was nog een heel mooi tochtje via de 152 door de bergen. En na het shoppen (iets dat we nu in Amerika moeten doen aangezien onze dollars in Belgie toch niks waard zijn) hebben we nog iets gedaan wat we nu van het to-do-lijstje kunnen schrappen: Starbucks Drive-Through! Mission accomplished, ik kan gerust naar Belgie vertrekken. ;-)


's Avonds zijn we nog met Sven en Veerle (en Nina) sushi gaan eten in Sunnyvale, en daarna naar huis gereden.2 Comments:

Blogger Annemiek said...

Wat een lekkere paar dagen genieten. Heb je nog meer dingen op je'bucket list' staan behalve een Starbucks drive through? :)

7:19 AM  
Blogger Annelica said...

Tja, Marijke, take-away koffies kan je hier in Belgiƫ al vrij makkelijk vinden, maar een drive-thru is hier gewoonweg nog ONBESTAANDE. Hm, een gat in de markt, zocht jij geen job?? :)

2:11 PM  

Post a Comment

<< Home