Tuesday, July 08, 2008

Verhuis

Ik heb vandaag een tweede blog opgestart: Terug In Belgie. Ben er nog niet zeker van of er veel mee zal gebeuren, maar wat er gebeurt, kan je vanaf nu daar vinden ipv hier.

2 Comments:

Blogger Joris Janssens said...

Beste,

Mijn naam is Joris Janssens. Al surfend via Google ben ik op deze site terechtgekomen. Mijn excuses indien dit als spam overkomt, maar ik zou uw hulp echt kunnen gebruiken!

Ik zal even uitleggen waarom ik u deze mail stuur:

Ik volg dit jaar een master journalistiek, waarbij een van mijn vakken Buitenlandberichtgeving is. Voor dit vak hebben wij een eindopdracht die deze dinsdag binnen moet... Het komt er op neer dat we een groot stuk moeten schrijven op basis van een buitenlandervaring. Het moet dus (logischerwijs) over een topic in het buitenland gaan.

Nu, na lang zoeken en twijfelen ben ik tot het besluit gekomen om iets te schrijven over het nieuwe health care plan van Obama. Daar is de laatste tijd wat rond te doen geweest, en graag had ik dat wat verder 'uitgespit'. Mijn bedoeling was om langdurig zieken (bv. diabetici) die afhankelijk zijn van medicijnen en andere hulpmiddelen te vragen hoe hun situatie betreffende dit onderwerp is. Graag had ik een paar vragen gesteld gaande van hoe de hulp/terugbetaling... vroeger (onder Bush) of nu is en hoe deze zou veranderen in het nieuwe plan van Obama. Ik had dus graag geweten of het veelbesproken en geroemde plan wel daadwerkelijk veel verschil opleveren kan of niet.

Indien ik me niet vergis woont u (momenteel) terug in België na een tijdje in Amerika gewoond te hebben. En dat is net het punt waarmee u me kan helpen... Ik heb al geprobeerd langdurig zieke Amerikanen te contacteren, maar dat lijkt een echte shot in the dark te zijn. Mijn vraag is dus of u iemand kent uit uw buurt of omgeving die (langdurig) ziek is en de voor- en nadelen van de Amerikaanse gezondheidszorg aan den lijve ondervindt (of ondervonden heeft). Ik had enorm graag iemand in die situatie gesproken, zij het via e-mail of Skype, maakt niet veel uit... Ik heb ook gelezen dat het wat moeilijk is om terug aangesloten te raken bij de mutualiteit hier. Misschien kan u mij zelfs persoonlijk helpen?

Alle dingen die ik vraag zullen echter volledig discreet (en indien gewenst anoniem) behandeld worden. Aangezien ik ook maar een studentje ben, zal buiten mijn professor niemand dat artikel lezen. Het wordt dus niet nationaal gepubliceerd ofzo :D

Ik weet dat het een lastige vraag is en dat u me waarschijnlijk niet veel verder helpen kan, maar op dit moment is echt alle hulp welkom. En (zonder arrogant te willen overkomen) liefst zo snel mogelijk...

Alvast van harte bedankt, al was het maar om dit bericht helemaal te lezen!

Met vriendelijke groet,

Joris Janssens.

2:59 AM  
Anonymous オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

8:01 AM  

Post a Comment

<< Home