Tuesday, June 24, 2008

Stilletjes

't Is weer stilletjes op mijn blog, dus dat wil zeggen dat het druk is in mijn "echte" leven. We doen de hele tijd dingen "voor de laatste keer", zoals gisteren margarita's gaan drinken bij Tres Agaves of vanmiddag een old-fashioned tuna melt gaan eten bij Crossroads,... En minder leuk: de laatste was en strijk in San Francisco. ;-) Zondag hebben we iets zowel voor de eerste als laatste keer gedaan: een BBQ met uitzicht op de Golden Gate Bridge. Heel gezellig, maar wel een beetje frisjes.
Het uitzicht vanaf de tafel
Morgen (woensdag) pakken we onze valiezen in, donderdag komt de verhuisfirma en dragen we (hopelijk, als de hele verhuis gebeurd is) het appartement terug over (en gaan we 's avonds voor de laatste keer bij Range eten), en vrijdag moeten dan de laatste zaken geregeld worden (afsluiten van de bankrekening enzo). In de tussentijd wachten we op het einde van de hele soap met G (het bedrijf waar Dave nog altijd voor werkt), en waar nog altijd geen akkoord mee bereikt is. En zaterdag vliegen we dan (in business class zelfs) terug richting Belgie (via Londen). Als we ingepakt geraken natuurlijk... ;-)

2 Comments:

Blogger Annelica said...

Hm, klinkt voor mij heel herkenbaar allemaal. Afscheid nemen met een dubbel gevoel. Jammer alles achter te laten, maar ook uitkijkend naar het leven terug in België. Fin zo was het voor ons toch.
Veel verhuisplezier!

10:56 AM  
Blogger kristine@LA said...

Succes Marijke...
Zoals je zelf op mijn blog schrijft, zullen we wat gevoelens momenteel zéér dicht bij elkaar zitten! Ook hier laatste dit en laatste dat... en druk, zéér druk!
Aan alle mooie liedjes komt een eind... spijtig! We hadden het hier goed naar onze zin.
Geniet van je business class flight (gaan wij ook doen op 12 juli)... wij gaan eerst nog effe toeren door de States. Wij geven onze sleutels nu zaterdag af!
Tot schrijfs...

11:15 AM  

Post a Comment

<< Home